Top 10 insule abandonate din toata lumea

Tristan da Cunha este un grup de insule vulcanice in sudul Oceanului Atlantic.

Kiribati este o insula situata in centrul tropical al Oceanului Pacific. Pe insula nu exista apa potabila, hrana si cazare pentru turisti.

Insulele Piticairn sunt patru insule vulcanice in vasta intindere a Pacificului, numite si ,,paradisul naufragiatilor''.

Insula Pastelui este o insula polineziana din sud-estul Oceanului Pacific. Aceasta este faimoasa pentru cele 887 de statui monumentale existente, numite moai.

Sfanta Elena este o insula de origine vulcanica aflata in sudul Oceanului Atlantic. 
Attu este cea mai mare insula din Alaska.


Insulele Galapagos sunt un arhipelag de insule vulcanice, raspandite in jurul ecuatorului, in Oceanul Pacific. Fauna salbatica este caracteristica cea mai notabila.


Insula Cocos este o insula mica situata pe coasta sudica a Guamului si este inconjurata de o laguna limpede de culoare turcoaz.
Insulele Falkland sunt un arhipelag in Oceanul Atlantic, situat la aproximativ 300 km de coasta continentala a Argentinei, si la 700 km de continentul Antartica.


Insula Xisha este situata in apele din Marea Chinei de Sud. Este cunoscut faptul ca anumite tipuri de pasari traiesc numai pe aceasta insula si plante tropicale rare.



Sursa : bogoboo.com