6 martie 2016

Vacanta in Palma de Mallorca
Mallorca este cea mai mare insula spaniola. Localizata in partea de vest a Marii Mediterane si facand parte din arhipelagul Insulelor Baleare, este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai frumoase insule de pe pamant din cauza imprejurimilor. Mallorca este una dintre cele mai bune destinatii naturale din Marea Mediterana. Exista golfuri linistite si retrase in orasele mici de pe coasta de nord-vest, unde poti sa-ti petreci vacanta, dar, de asemenea, intalnim o arhitectura moderna si o serie de lucruri interesante de vizitat, concerte si petreceri in capitala si in zona inconjuratoare.
Exista mai multe motive pentru care Palma de Mallorca a devenit una dintre principalele destinatii de vacanta din Europa, unul dintre acestea fiind frumusetea litoralului sau.
Daca ati avut ocazia sa vizitati Palma de Mallorca, veti vedea si veti simti ceva care nu se poate descrie in cuvinte.
Palma de Mallorca este cel mai mare oras si port de pe insula Mallorca. De asemenea, este capitala provinciei autonome a Insulelor Baleare din Spania. Orasul se intinde pe o suprafata de 208 km2 si jumatate din locuitorii insulei Mallorca locuiesc efectiv in Palma de Mallorca. Acolo vei simti cu siguranta ritmul spaniol, posibilitatea de a te bucura de numeroasele magazine ale unor celebrii designeri, restaurante si baruri.         Sursa: http://www.youramazingplaces.com/